Місяць: Вересень 2023

З 25 по 29 вересня 2023р. У ліцеї пройшов тиждень протидії булінгу.Психологічною службою проведено ряд просвітницьких та профілактичних заходів, спрямованих на інформування учасників освітнього процесу про булінг, його ознаки та запровадження адміністртивної відповідальності за його вчинення. Це акція «Паркан думок», яка дала змогу висловити можливі причини булінгу: заняття з елементами тренінгу з учнями 5,7,9 класів […]

Читати далі

Вітаємо з перемогою у  Всеукраїнському турнірі на честь Героїв Сил Спеціальних Операцій ЗСУ з боротьби самбо серед юнаків та дівчат 2009-2011р.н. та серед кадетів:Аліксійчука Владислава (I місце), Дорошенка Давида (I місце), Нацевич Анну (V місце). Від душі бажаємо ніколи не сумніватися в своїх силах і прагненнях, завжди боротися до кінця і вірити в свій успіх, […]

Читати далі

Мир… Про нього мріють усі діти України. Що таке мир? Це-радість, щастя, спокій, здоров’я, усмішка, любов, мрія, життя…У Всесвітній день миру учні ліцею №2 ім.Л.Х.Дарбіняна Коростишівської міської ради  створили «парасольки миру», запустили у повітря голуба миру, малювали малюнки  на асфальті з вірою у мирне і світле майбутнє.

Читати далі

Цікаво і змістовно у ліцеї №2 ім.Л.Х.Дарбіняна Коростишівської міської ради пройшов  Олімпійський тиждень.                                                        Переможцями змагань з футболу серед учнів 5-7 класів стали: I місце- 5-В клас, II місце – 7-В клас, III місце – 6-Б, 7-А класи. Серед учнів четвертих класів перемогу здобула команда 4-А класу, а серед учнів 9-11 класів – 9-В класу. Так […]

Читати далі

Готуючись до відзначення  річниці міста, учні ліцею №2 ім.Л.Х.Дарбіняна Коростишівської міської ради  перегорнули сторінки історії славного звитяжного Коростишева, що пройшов нелегкий багатовіковий шлях. Вони дізналися імена тих, хто творив славу міста, хто піднімав його  з руїн, хто нині віддав своє життя за мирні світанки і спокійні ночі коростишівців. Свою любов до рідного міста учні висловили […]

Читати далі

XIII Всеукраїнський турнір з боротьби самбо серед юнаків та дівчат 2009-2011р.н. пам’яті заслуженого тренера України І.Х.Сагаєва (16.09.2023, м.Ладижин): Аліксійчук Владислав (9-Б) – 1 місце; Шубан Назар (7-В) – 5 місце.

Читати далі

На цьому тижні у “Дитячому просторі” ліцею діти поринули у світ творчості та фантазії. На арт-терапевтичних заняттях мали можливість попрацювати з глиною, розмалювати та прикрасити свої вироби. Всі учасники отримали задоволення, позитивні емоції та “Тарілочки щастя”, виготовлені своїми руками.

Читати далі

У гостях учнів ліцею №2 ім.Л.Х.Дарбіняна Коростишівської міської ради побували керівники гуртків станції юних техніків, які презентували роботи своїх вихованців та запросили учнів ліцею на День відкритих дверей.

Читати далі

У рамках Місячника безпеки дорожнього руху учні ліцею №2 ім.Л.Х.Дарбіняна Коростишівської міської ради під час практичних занять, квестів, ситуативно-рольових ігор, відео-уроків з метою збереження свого здоров’я і життя та  життя оточуючих повторили і закріпили правила поведінки на дорозі.

Читати далі

Учні ліцею №2 ім.Л.Х.Дарбіняна Коростишівської міської ради провели благодійну акцію «Даруємо книгу-даруємо тепло». Зібрані книги були відправлені в с.Новокальчеве Березівського району Одеської області.

Читати далі