Цікаво та пізнавально пройшов Тиждень шкільної бібліотеки. Уже вкотре здобувачі освіти зрозуміли, що шкільна бібліотека є важливою невід’ємною ланкою освітнього процесу. Основною метою тижня було залучення учнів до читання, пропаганда сучасної української літератури, виявлення читацьких інтересів, виховання бережливого ставлення до підручників, формування щоденної потреби в книзі, підвищення культурного читацького рівня.
Протягом тижня було проведено ряд цікавих та змістовних заходів: уроків, годин спілкування, казкових занять та пісенних вернісажів.
Учнівське самоврядування та бібліотекар Ольга Григорівна провели чудовий екскурс у світ сучасних творів.
Знання необхідні та важливі, але лише в поєднанні з ментальним здоровʼям.
10 жовтня ми відзначали Всесвітній день психічного здоровʼя. Завдяки заняттям психолога Соколовської Людмили Віталіївни і здобувачі освіти, і вчителі отримали ресурс та заряд позитивної енергії. Такі моменти дуже важливі для відновлення ментального здоровʼя.
Основною метою було нагадати про важливість емоційного благополуччя та техніки релаксації, зʼясувати як впоратися зі стресом та його наслідками, емоційно налаштуватися на урок, плідну роботу, відновитися та відчути атмосферу безпеки і комфорту та знайти баланс між навчанням і відпочинком. З новими силами та позитивом ми продовжуємо поринати у світ знань.