Шановна Любов Володимирівно!

     Педагогічний колектив Коростишвіського НВК «Школа-ліцей» щиро вітає Вас з Днем Народження.

    Ви справедливий керівник, якого поважають підлеглі за професіоналізм та лідерські якості. Доля вже нагородила Вас гострим розумом  і прекрасним талантом керівника.  Насправді дуже важко бути одночасно суворим і справедливим, розумним і розуміючим. Це важко, але Вам, як нікому іншому, вдається бути саме такою людиною! 

    Бажаємо, щоб ці подарунки долі впевнено вели Вас до ще більших життєвих досягнень, успіху і благополуччя. Ви втілюєте в собі все те, що повинен мати сучасний керівник.  

    Бажаємо всього найкращого у Вашому квітучому житті. Нехай воно буде схоже на пісню, яка приносить людям тільки щастя, радість і кохання. Нехай кришталева ваза Вашого сімейного життя буде наповнена чистою водою, в якій ніколи не в’януть білі лілії вірності, червоні троянди кохання і скромні ромашки надії. Нехай Ваша доля буде квітучим садом, а серце – бутоном прекрасних троянд, який розкривається перед добром і закривається перед злом.

    Зичимо Вам щастя і здоров’я, успіхів у роботі, тепла і злагоди, родинного затишку і любові Ваших рідних, близьких та друзів. Нехай здійсняться Ваші  задуми і плани, а всі починання нехай супроводжують надія та успіх. Хай доля збагачує Вас  життєвою мудрістю, енергією, натхненням і радістю.

Це музичне вітання для Вас