Щиро вітаємо ученицю 11 класу Кропивницьку Анну та її наукового керівника Ніколюк Людмилу Петрівну з І місцем у ІІ (обласному) етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України у відділенні “Науки про Землю”, який відбувся в дистанційному режимі 15-16 березня 2021 року.

Анна представляла свою роботу “Розвиток джентрифікації в Україні” у секції “Географія та ландшафтознавство”, у якій  пояснила, що таке джентрифікація, які позитивні та негативні риси може мати це явище та навела результати дослідження можливості коректного оновлення міст у нашій країні.

У перший конкурсний день вона презентувала свої напрацювання у вигляді постерного захисту, а наступного дня взяла участь у науковій онлайн-конференції.

Зичимо Ані й надалі наукових успіхів і наснаги, максимального розвитку своїх творчих здібностей та перемоги у ІІІ етапі конкурсу. Висловлюємо вдячність Людмилі Петрівні за підготовку та гідний виступ її учениці у конкурсі-захисті МАН.