Теплого літнього дня ліцей № 2 ім.Л.Х.Дарбіняна зібрав учнів 11 класу,  вчителів,  батьків та рідних ліцеїстів,  адже в цей день, 26  червня, відбулася незвичайна  і хвилююча подія – випуск. 

Цьогоріч розпочався  відлік  дорослого життя  для  тридцяти чотирьох наших  випускників.  

Із щирими напутніми словами до випускників виступила директор ліцею Любов Володимирівна Ліцевич та висловила подяку батькам за виховання, за підтримку і за розуміння. З успішним закінченням ліцею випускників також привітали голова Житомирької районної державної адміністрації Юрій Динесовець, класний керівник Наталія Олексіївна Кондратюк, вчителі та батьки.

Лунали теплі слова вдячності  від випускників  для батьків  та педагогів. Шкільний випускний  був наповнений атмосферою  тепла та позитиву.

Дорогі випускники!  Вітаємо з закінченням ліцею та від щирого серця хочемо побажати правильно вибрати свій подальший шлях, націлитися на досягнення успіху і реалізацію заповітної мрії, усвідомити, що для вас головне і найважливіше в житті, зрозуміти, що хочете робити й для чого, з великим успіхом і ентузіазмом з кожним днем ​​підкорювати цей світ. Будьте  завжди  такими молодими,  гарними,  сповненими мрій та сподівань.  Будьте щасливі – випускники 2021!!!