У нашому ліцеї вже стало гарною традицією в листопаді проводити заходи, присвячені Дню української писемності та мови і вшануванню пам’яті Нестора Літописця. Учителі початкових класів проявили творчу ініціативу, провели тематичні ранкові кола. У 3-Б та 4-Б класах проведено виховний захід «Наша мова калинова»,  що спонукало учнів до творчості й пізнання, пробуджувало патріотичні мотиви, гордість за Україну та її співучу мову. У 1-А діти переглянули відеоролик «Мова єднання».

9 листопада  відбувся  І етап Міжнародного конкурсу знавців української мови ім. Петра Яцика серед учнів 3 – 4 класів.

     У конкурсі взяли  участь 10 вихованців ліцею. Знавці рідного слова продемонстрували власні знання та вміння, розкрили красу і багатство спадщини української мови.  На жаль, повітряна тривога не дала закінчити роботу. Та всі учасники в основному змогли виконати завдання. І були горді тим, що саме вони учасники 1 етапу .

Висловлюємо велику подяку всім учасникам за активну участь у заходах з української мови. Адже така робота спонукає до вивчення української мови, до її вдосконалення та до формування патріотичних почуттів.