За результатами проведення І етапу конкурсу добрих практик освітян Житомирщини «Сучасна освіта – 2024», п’ять методичних розробок педагогів ліцею №2 ім. Л.Х. Дарбіняна Коростишівської міської ради були направлені для участі в обласному етапі.

Відповідно до наказу КЗ «Житомирський ОІППО» ЖОР від 20.03.2024 року № 103-ОД «Про підсумки обласного конкурсу добрих практик освітян Житомирщини «Сучасна освіта – 2024», чотири з поданих робіт відзначено дипломами за поширення добрих практик та інноваційних пошуків.

Дипломом І ступеня нагороджено:

  • Ліцевич Любов Володимирівну, директора ліцею, Котенко Ірину Сергіївну, заступника директора з навчальної роботи, Волкову Оксану Іванівну, заступника директора з навчально-методичної роботи, Нацевич Аліну Миколаївну, заступника директора з навчальної роботи, Волотівську Зою Гнатівну, заступника директора з виховної роботи,  Гудакову Катерину Вікторівну, соціального педагога, Соколовську Людмилу Віталіївну, практичного психолога за розробку дидактичного посібника «Батьківські збори по-новому: «Ліцей-учні-батьки- разом до спільної мети»;
  • Одарчук Ольгу Степанівну, вчителя зарубіжної літератури за розробку практичного посібника «Інструменти формувального оцінювання на уроках зарубіжної літератури».

Дипломом ІІ ступеня нагороджено:

  • Потаніну Інгу Анатоліївну, Познякову Юлію Валеріївну, Онищенко Лесю Миколаївну, Ліневич Анну Володимирівну, Грабар Наталію Миколаївну, вчителів української мови та літератури за розробку збірника вправ «Дидактично-ігрові вправи на уроках української мови в 5-6 класах Нової української школи»;
  • Кондратюка Віктора Івановича, учителя фізики та математики за розробку практичного порадника «Домашні експериментальні завдання з фізики як засіб активізації самостійної пізнавальної діяльності здобувачів освіти».

Пишаємось нашими переможцями! Бажаємо міцного здоров’я, невичерпної енергії, оптимізму, подальших творчих здобутків, професійного зросту, добробуту у вільній мирній процвітаючій Україні!