Доброю традицією нашого закладу освіти  стало проведення Олімпійського тижня до Дня фізкультури та спорту .Цього року він пройшов з  5  по  9 вересня  під гаслом  « Здоровим бути- модно! » . Метою проведення є формування у дітей та молоді мотивації до здорового способу життя, залучення учнів до занять спортом , поширення олімпізму та розвиток олімпійського руху  в Україні. У рамках  тижня були проведені  спортивні заходи  як для учнів 5-11 класів ,так і для молодшої ланки.  Старшокласники активно брали участь в змаганнях, конкурсах, естафетах. Протистояння 9-х класів  на футбольному полі закінчилось перемогою  9-В  класу  з рахунком 5-0. Учні 5-х класів зіграли з рахунком 0-0. Змагання з волейболу були не менш цікавими . Члени  спортивних секцій «Чемпіони», « Самбо» проводили заняття на свіжому повітрі,тренувались та проводили майстер – класи для учнів початкових класів.

Учні початкової школи охоче випробовували свої сили в грі «Весела естафета», конкурсі « Ми зі спортом дружимо». У 2-Г класі була проведена весела  спортивна програма « Фізкульт  -Ура!», під час якої діти продемонстрували свої спортивні здібності, згуртованість та дружбу.

Багато позитивних емоцій, заряд бадьорості та гарного настрою отримали всі учасники спортивних заходів. Тиждень був насичений та цікавий. Побажаємо учням успіху в подальших спортивних звершеннях, адже спортивне життя школи не обмежується одним тижнем, попереду у кожного ще багато спортивних досягнень!