З 12 вересня в нашій державі стартував Всеукраїнський тиждень з протидії булінгу. У рамках тижня у ліцеї № 2 ім.Л.Х.Дарбіняна  було проведено ряд заходів: перегляд відеоматеріалів із проблемами насилля з подальшим обговоренням з учнями всіх класів; годину спілкування «Вчимося жити добрими людьми» з учнями початкових класів;  з учнями старших класів – інформаційні години «Кібербулінг та засоби його подолання» , «Жорстокість і насилля» ; мозковий штурм «Насилля це …»; відбулися заняття з елементами тренінгу « Стоп ! Булінг!». Учні  отримали  інформацію про види булінгу, міри покарання, навчилися  відрізняти булінг від звичайного конфлікту,  дізналися як захистити себе самостійно або до кого звертатись по допомогу, якщо стали жертвою булінгу.

Оформлення  стенду « Поради батькам із попередження булінгу», створення колажу «Ні- насильству!», випуск газети на тему : «Булінг в освітньому середовищі» поглибили знання учнів та батьків щодо булінгу.

Кожен повинен почувати себе захищеним. Потрібно поважати свої права, права іншого і вчитися співіснувати разом  в мирі та злагоді. Бути гарною людиною – це добра звичка. І прищеплювати її потрібно змалечку.